Tuesday, June 28, 2011

Gunting rambut Ney..~

Ni da tahap bosan xtau nak wat aper da, sampai ane gunting rambot pon aku nak kaco..
Nak gunting rambot, tapi nk gunting sindri..Xmcam sial jer.. Da la aku nak bagi dier rm1 je..
hahaha! Ane tu kemain marah lagi.. Terus kitorang blah.. Da la misai lentik nyer.. Kaler itam nyer..pergh..
HAHAHA!!!!
Tp takpe.. Siyez puas hati.. Dapat gak aku kener kan ane tu, walaupun dier xpenah kaco aku..
Hahahaha!

video



-greenwood

Sharing Is Caring

Amalan berkongsi, sharing dalam bahasa omputehnye, mmng bagus dn baik untuk diamalkan, tengok macam tupai nan burung kat atas ni, kacang seketul kecik mcm tu pon nak share nan 5 geng, mcm kami plak, sharing blog, yela.. makin la bnyak cerita yang bley diceritakan dan boleh dikongsikan,
Idea pon makin bertambah, xder la rasa kesunyian biler wat blog..
Tengok la nanti, mcm2 citer kami nak taip dalam blog ni, yang x masok akal yang masok akal, sume ada la..


Tuesday, April 12, 2011

freekick :)

Dlm satu kebakaran tingkat 3 , sorang wanita dengan bayinya teperangkap.
Datang seorang penjaga gol …
Goalkeeper : Lemparkan bayi tu kepada saya .

Wanita : Saya takut awak terlepas bayi itu !

Goalkeeper : Saya tak pernah miss sepanjang kerjaya saya !
Wanita tu pun lempar, dan goalkeeper tu dapat menangkap bayi itu dengan baik sekali …
kemudian ..

dia meletak bayi tu ke tanah , undur beberapa langkah dan terus menendang bayi tu sejauh 60 meter .


*freekick !
tidak ada kena mengena antara yang hidup atau bayi yang ditendang mati =D



-ℓɛκαℓɛиκα

Thursday, February 24, 2011

budak malas pegi sekolah -_-

temalam bez kod tog g kolah..t'perap s'org2 kat rumah...busan nya!!semalam punya semalam memang dah rancang ngan nora n amie namo pergi sekolah sebab tu la tak pergi..tok sangka pulok najwo pun tok datang..k'sian kamie n diena t'perap kat sekolah macam katak tempurung..haha..k'sian2..haha..tapi bila d'fikir2 kan bagos jugok tok datang kolah tak payah la kena buli dengan cikgu norliawati..gara2 aku duduk tempat ngan nora ari tu kena buli..asyik kena lepuk je sebab mengintai jawapan cikgu..diena pun dah on d way nak kena lepuk ngan cikgu..haha...-_- pahceroh!!sebaik nora kena lepuk lagi banyk dari aku!!haha..
nora dah nak nagis masa tu kena lepuk ngan cikgu<<ye dok!!tipu jea..haha..dia galok lagi kena lepuk ngan cikgu ada la..haha..maka dengan itu contohi la sikap diena irdiena n kamie kemek yang baik lagi rajin ke sekolah..k.bye

Sunday, February 20, 2011

MOKCIK MOKCIK COMEY ^^



nama budak kecik chomel nie SITI..eh silap..nama dia nora..dia chomelkan?
memang chomel pun!!t'lebih chomel+ayu+tampan+hensem..semua la..dia nie
ketot jea..dia nie ratu hug..ramai orang suka hug dia sebab dia gebu macam tedybear
..dia nie suka gossip girl..kalau bab gosip girl mulut dia tak pernah tutup..mulut dia
komfem akan POKPEKPOKPEK..dia nie kalau bab makan dia la num 1..kalau boleh
semua makanan kt kantin sekolah dia yang punya..dia punya kaki non stop berjalan dia
suka b'jalan jalan dengan dog..eh silap jalan2 ngan kawan2 dia..haha dia 2 gila2kn justin bibir..ish3..terokkan!!haha..dia suka belanja saya..saya suka dia!!terimas!!XOXO!!
fullstop!!dot..dot..
:)




nama dia wan rohani..eh silap!!2 mak angkat dia!!nama dia diena..dia santik macam
bidadari..dia funny macam clown..dia tinggi macam gunung..dia nie suka bela
tudung saya masa kat sekolah sebab kat sekolah saya nie selekeh..haha..dia nie
suka beleter kat saya jangan jalan bongkok la itu la ini la..dia 2 ibarat mak saya..
POKPEKPOKPEK 24 hour..haha..sayang mak ketat2,erat2,sendat2,dekat2,rapat2,
eiiyuck!!haha..semua la...nothing else i can say..XOXO..
fullstop!!dot!!dot!!




nama dia afini..tapi nama dia ditukarkan dan d'sental mentalkan kepada najwa..hehehe~
dia cute sebab muka dia putih melepak macam vampire..mulut dia suka moncong2 bila
bergambar.dia suka gelak!!dia gelak super macam sherk..haha..juz kidding!!dia nie
gediz tapi kadang2 dia gengster gok!1pahceroh!dia suka menagis!!dia menagis kelakar
macam doremon..dia nie alim!haha..tak sabit langsung..XOXO
fullstop!!dot!!dot





nama dia  kemy kemek..haha...dia nie chumel sanad2..dia nie galok lebih..dia suka buat bising dalam kelas n luar kelas..dia tak suka makan..dia kuat diet..dia budak pandai n bijaksana!!eh tak tak..dia bijaksini..haha..
dia suka kokong nora..haha..dia suka gelok 24 hour..senang je nak buat dia nagis..haha..
ilysm kemy :)...
XOXO  fullstop!!dot!!dot


                                                             
nama dia amienah.eh silap nama dia amie..dia nie ganas macam beruang kutub utara eh selatan..dia nie duduk sebelah saya dalam kelas..nakal glew kod..kadang2 tangan dia gatal suka raba orang..eii..gelikan degar??haha..memang pong geli..haha..tapi dia nie baik lah jugak..baik ke?eii..tak langsung..haha.dia nie chomel manis orang nya :)..HAHA...kadang2 saya rasa nak bunuh dia,cincang2 daging dia..haha :D..delicious..buat masak sup daging bagi pakwe dia makan..pakwe??xxxx!!dia kata dia tak suka laki,pompuan pun tak..dia tak normal kod!!OMG :O..dia kan degil tahap cipan..cipan pun tak macam dia..haha..XOXO..fullstop!!dot!!dot!!

ily kawang :)

k a w t e r h e b a d s y g s s